Pannon Egyetem Nagykanizsa

Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ

HU EN
×

Kollégium

Kedves Gólya!

Szeretettel üdvözöllek kollégiumunkban, mely, ha sikerrel veszed a beilleszkedés akadályait, hamarosan második otthonoddá válik. Közös életünknek a kezdő zökkenők után is szüksége lesz irányító kezekre. A kollégiumban megtalálod a faliújságon az itt dolgozók nevét, beosztását, akikhez bármikor fordulj bizalommal és természetesen az őket megillető tisztelettel.

Hallgatótársaid közül kerülnek ki a Kollégiumi Intéző Bizottság (KIB) tagjai és a kollégiumi vezetés és a hallgatók közötti kapcsolattartást, napi ügyek operatív intézését a kollégiumi szeniorok segítik. A kollégiumi szeniori megbízást jelenleg Mészáros Erik látja el. Bármilyen beköltözéssel, bentlakással vagy egyetemi-kollégiumi élettel kapcsolatos problémával őt bátran keresheted személyesen vagy a meszaroserik@hok.uni-pannon.hu e-mail címen. 

A beköltözés kapcsán felmerült kérdéseidet az alábbi e-mail címre küldheted: bali.judit@pen.uni-pannon.hu

A kollégium elérhetőségei:

8800 Nagykanizsa: Zárda u. 7/A. szám 

Tel: 93/502-908; 0630/136 7717

A beköltözés időpontja: 

2023. szeptember 03. (vasárnap) 14.00-22.00 óra között

vagy 04. hétfő 10.00 – 18.00 között

A bentlakás szabályainak betartása mindenkire nézve kötelező érvényű, ezért kérlek, hogy a beköltözéskor átvett szabályzatokat majd figyelmesen olvasd át. A kollégiumban a házirend és fegyelmi kódex szabályainak betartatásáért a hallgatói nevelőtanárok felelnek, akik mindemellett segítik a zavartalan kollégiumi élet szervezését is.

Néhány hasznos tudnivaló:

A kollégiumban napi 24 órában portaszolgálat és kártyás beléptető rendszer működik.

A kollégiumba történő belépésre a kollégiumi belépőkártya felmutatásával válsz jogosulttá.

A kollégiumi díj befizetése az alábbiak szerint történik:

A kollégiumban a szobák takarításáért az ott lakók felelnek. A szobarendet, illetve az esetleges károkozást a hallgatói nevelőtanárok meghatározott időközönként ellenőrzik.

A kollégiumi beköltözéshez célszerű saját ágyneműről gondoskodnod.

Ha javítási, karbantartási problémát észlelsz, azt a portán jelezd, a hiba gyors elhárítása érdekében.

A kollégiumi szobádban 07-22 óra között térítésmentesen fogadhatsz látogatót, akinek belépéskor a portán hivatalos irattal kell igazolnia magát. Éjszakai tartózkodás esetén (a látogatási idő lejárta után) a saját szobádban elhelyezett PEN hallgató látogató hallgató 2000 Ft/éj, egyéb vendég 3000,- Ft/éj szállásdíjat fizet.

A kollégium épületében – a jogszabályi előírásoknak megfelelően- a dohányzás tilos.

A kollégium szolgáltatásait (társalgó, klubhelyiség, mosógép, a portán kölcsönözhető eszközök) minden hallgató köteles körültekintéssel használni.

A szobákban tilos nagy teljesítményű hőkészülékeket használni (pl. mikrohullámú sütő, rezsó, merülőforraló, hősugárzó). Szobánként 1 db hűtő használatára van lehetőség. Egyéb elektromos eszköz (pl. hajszárító) behozatalát, az érintésvédelmi szabványosságának ellenőrzése miatt, a beköltözéskor a portán jelezni kell.

A kollégiumban ingyenes WiFi is elérhető, ennek sebessége viszont korlátozott.

A kollégiumban számos öntevékeny hallgatói közösség működik, ami kiváló lehetőséget kínál a hallgatói élet tartalmasabb megélésére.

Csatlakozz Te is hozzánk, várunk szeretettel!

További kérdéseiddel keresd bátran hallgatótársaidat, munkatársaimat.

2023. április 3.

Bali Judit

Bali Judit
Kollégiumvezető
bali.judit[at]pen.uni-pannon.hu
+36 30 588 9018
Pannon Egyetem Nagykanizsa C épület,
Kollégium