Pannon Egyetem Nagykanizsa

Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ

HU EN
×

Van legalább 6 érvünk

Van legalább 6 érvünk, hogy miért válassz minket! ?

1️⃣ MENTORPROGRAMOK: A PENGE és PENdroid tehetséggondozó programok mellett városi ösztondíjprogramra is lehet pályázni, amelyekkel hallgatóink nem csak értéket jelentő ismereteket, hanem jelentős anyagi támogatást is szerezhetnek.?

2️⃣ HISZÜNK A JÖVŐBEN! Olyan képzéseink és kutatásaink vannak, olyan szemlélettel dolgozunk, melyek a jelen és a jövő problémáira keresik a megoldást. Örülnénk, ha te is csatlakoznál hozzánk! ♻️

3️⃣ HISZÜNK BENNED! Mindenkiben ott rejlik a tehetség, valakinek több segítség kell, valakinek kevesebb. A lényeg, hogy segítünk, ha kell és támogatunk, ha elakadsz. ?

4️⃣ RENDEZVÉNYEK: a PEN biztosítja a felejthetetlen élményeket és azt a közösséget, ahol életre szóló barátságok köttetnek. Igazi erősségünk a fiatalos légkör, melyet az egyedi és különleges rendezvényeink is szavatolnak.

5️⃣ KÖZÖSSÉG: Kis közösség vagyunk, egy jó csapat, ahol mindenki megtalálja a helyét, ahol elegendő teret és figyelmet kapsz hozzá, hogy kibontakoztathasd tehetségedet, és maximális hasznossággal és élményekkel töltsd meg egyetemi éveidet.?

6️⃣ KOLLÉGIUM: Tudjuk, hogy számít a pénz. Minden első éves kap kolit, aki jelentkezik. Amellett, hogy fedél lesz a fejed fellett, nem leszel egyedül, mindig van program, közös főzések, filmnézés vagy bármi, ami emlékezetessé teszi a hétköznapokat (is).

? Sorrendcsere határidő: július 12.