Pannon Egyetem Nagykanizsa

Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ

HU EN
×

Körforgásos Gazdaság

Bevezetés a körforgásos gazdaságba

A körforgásos modell a szervezeti működésben

Kinek ajánljuk?

A képzés célja a vállalati, intézményi döntéshozók számára a körforgásos gazdasági modellhez kapcsolódó tudás megalapozása. A kurzus komplex módon foglalja össze a napjainkban formálódó témakör legfontosabb elméleti és gyakorlati kérdéseit.

A XXI. századi technológiai megoldások és az elméleti tudás összeadása a fenntarthatóság szerteágazó gondolatkörének gazdasági, társadalmi és környezeti szempontjainak együttes érvényesítését teszi lehetővé a piaci szereplők számára. Ehhez a feladathoz biztosít áttekinthető és jól értelmezhető keretrendszert a körforgásos gazdasági modell.

Terjedelem, óraszám:

3×5 óra

Képzés formája:

online és személyes konzultáció

Képzés időpontjai:

Jelentkezési határidő:

A képzés ára:

Jelentkezés:

További információ:

pr@pen.uni-pannon.hu

Az oktatókról:

Mezőfi Nóra

tudományos segédmunkatárs, PhD hallgató

Pannon Egyetem Nagykanizsa – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ, Alkalmazott Gazdálkodástani Intézet

Doktori kutatásában a fenntarthatóság és körforgásos gazdasági modellváltás lehetőségeit és kihívásait vizsgálja a vállalati, azon belül kis-és középvállalati szektorban. Egyetemi tevékenysége mellett vállalkozásfejlesztési tanácsadással foglalkozik, szintén a kkv szektorban.

Dr. Németh Kornél

egyetemi docens, intézetigazgató

Pannon Egyetem Nagykanizsa – Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ, Alkalmazott Gazdálkodástani Intézet

Kutatásai fókuszában a fenntarthatóság széles körű értelmezése, a körforgásos gazdaság, az ökoinnováció áll, különös tekintettel a vidéki régiókra, városokra, a kisebb települések szerepére, napjaink kihívásaira adott válaszokra összpontosítva. Munkáiban feltárja a társadalmi, gazdasági és környezeti tényezők komplex kapcsolatát, szem előtt tartva a helyi érdekeket és értékeket.