Pannon Egyetem Nagykanizsa

Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ

HU EN
×

Tájékoztató Elsőéves Hallgatóknak

Felvételéhez a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ munkatársainak nevében szívből gratulálok! Engedje meg, hogy az alábbiakban tájékoztassam a felvételével/beiratkozásával kapcsolatos legfontosabb információkról.

Neptun ügyintézés, beiratkozás

Az oktatás zavartalan megkezdéséhez és a beiratkozási kötelezettségének teljesítéséhez fontos, hogy megismerje a Pannon Egyetemen is működő NEPTUN információs rendszer működését, melyről tájékoztatót talál a rendszer bejelentkező oldalán (https://neptun-ws01.uni-pannon.hu/hallgato/login.aspx).

A Neptun rendszerbe való belépéshez szükséges információt a Felvételi határozata tartalmazta.

Kérem, hogy augusztus 12.  – augusztus 25.  között a Neptun rendszerben adja meg

Kérem, hogy folyamatosan figyelje és olvassa Neptun üzeneteit, amelyekben az Oktatási Igazgatóság, valamint a Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ folyamatosan tájékoztatják Önt a beiratkozással és egyéb teendőivel kapcsolatos tudnivalókról.

A beiratkozási kötelezettségének a regisztrációs időszakban (2024. szeptember 2. hétfőtől szeptember 6-ig) kell eleget tennie. Abeiratkozás online módon fog történni. Felhívom rá figyelmét, hogy az online beiratkozás hitelesítéshez Ügyfélkapu regisztrációval kell rendelkeznie!  A beiratkozás pontos menetéről az Oktatási Igazgatóság augusztus végén a Neptun rendszerben küldött üzenetben tájékoztatja.Kérem, hogy a beiratkozási kötelezettségének-nappali és levelező tagozat esetében egyaránt az üzenetben megadott határidőben és az ott leírtak pontos követésével tegyen eleget. Kérem, vegye figyelembe, hogy hallgatói jogviszonya csak a hiánytalanul teljesített online beiratkozás ügyintéző által történő elfogadása után jön létre!

Tanévnyitó Ünnepség
Ideje: 2024. szeptember 11. szerda 10 óra
Helyszíne: PEN B előadó
Az ünnepség legontosabb pillanata az elsőévesek hallgatóvá fogadása, ezért kérjük, hogy az alkalomhoz illő öltözékben jelenjen meg! Azoknak az elsőéves hallgatóknak, akiknek a tanévnyitó idején órájuk van, az óra helyett a tanévnyitón vesznek részt oktatójukkal.

Oktatás, tárgyfelvétel, egyéb tanulmányi ügyintézés

­­­­­­

Elsős Napok nappali tagozatos hallgatók számára a Nagykanizsai  Egyetemi Központban

Időpontja: 2024.09.02-06.

Helyszín: Egyetemi Központ B épülete (Nagykanizsa, Zrínyi utca 18.)

A nappali tagozatos hallgatóink számára az Elsős Napok program sorozaton való részvétel kötelező!

A programsorozat segíti a hallgatók beilleszkedését az egyetem, ezen belül is az egyetemi központ életébe, felkészíti őket az egyetemi elvárásokra és szabályokra, segít a közösséggé kovácsolódásban.
Program: https://pen.uni-pannon.hu/blog/elsos-napok-a-pen-en/

A bejárós hallgatók az első napon utazási igazolást kapnak, amellyel kedvezményes bérletüket még aznap-már hazafelé- megvásárolhatják.

A 2024.09.03-i keddi szintfelmérőkről a tanulmányi ügyintézőjüktől Neptun üzenetben kapnak részletes felvilágosítást.

Tanulmányi-és szaktájékoztatás a levelező tagozaton:  

Kollégiumi férőhely igénylés

A Hallgatói Önkormányzat üdvözlete

Kedves Gólya!

A Hallgatói Önkormányzat nevében gratulálok a sikeres felvételidhez és szeretettel üdvözöllek a PEN közösségében!

Először is szeretnélek megkérni, hogy csatlakozz a ,,PEN Gólyák 2024” (https://www.facebook.com/groups/793851989599208 ) nevű Facebook csoporthoz, melyet azért hoztunk létre, hogy a tanév folyamán minden számotokra fontos információt gyorsan és egyszerűen meg tudjunk osztani veletek.

A Gólyatábort követően, a regisztrációs hét folyamán sok szeretettel várunk az Elsős Napokra, ahol megismerheted az évfolyamtársaidat, a felsőbb éves hallgatókat és személyesen is választ kaphatsz a felmerülő kérdéseidre. További részletek a Facebook csoporton belül lesznek megtalálhatóak.

Bízom benne, hogy rövid időn belül otthonosan fogod érezni magad a közösségünkben, rendezvényeink rendszeres résztvevője leszel és élvezni fogod a Nagykanizsán töltött éveidet!

Mi pedig igyekszünk majd mindent megtenni azért, hogy ez így legyen! 🙂

Ha bármilyen kérdésed van, keress bátran a kotiluca@hok.uni-pannon.hu e-mail címen!

Üdvözlettel: Kóti Luca

Tanulmányihoz sok sikert kívánok!

Nagykanizsa, 2024. 08. 06.

                                                                       Gerencsérné Dr. Berta Renáta

                                                                                    mb. főigazgató

Fontos dátumok:

Időszak kezdeteIdőszak végeTeendőRészletek
aug.14.aug. 25.AdatszolgáltatásNeptun rendszerben adja meg az adóazonosító jelét, a TAJ számát, a hallgatói pénzügyeihez használatos bankszámlaszámát, a személyi igazolványának és a lakcímkártyájának az azonosítószámát.
aug. 06.aug. 23.Kollégiumi jelentkezésNeptun rendszeren keresztül történik az Ügyintézés/Kérvények/Kitölthető kérvények felületen
szept.2.szept.6.Regisztrációs hét, beiratkozás, tanulmányi ügyintézésBeiratkozás a Neptun rendszerben Tantárgyfelvétel/leadás, kérvények benyújtása
szept.2. 9:00szept.6. 16:00Elsős napok, Tanulmányi- és szaktájékoztató napok nappali tagozatonrészvétel kötelező
   
szept. 9. Oktatás kezdete nappali tagozatonelső tanórák e naptól
szept. 7. Oktatás kezdete levelező tagozatonelső tanórák e naptól
szept. 2-től Utazási kedvezményre jogosító igazolásTanulmányi osztályon
szept. 13-tól Iskolalátogatási és egyéb igazolásTanulmányi osztályon