Pannon Egyetem Nagykanizsa

Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ

HU EN
×

Miniszteri elismerő oklevelet kapott Dr. Pintér Gábor

Szeretettel gratulálunk DR. PINTÉR GÁBOR kollégánknak, aki a Pannon Egyetem – University of Pannonia 75. jubileumi ünnepségén miniszteri elismerő oklevelet vehetett át KIEMELKEDŐ SZAKMAI TEVÉKENYSÉGÉÉRT.

„Dr. Pintér Gábor 2010. óta a Pannon Egyetem alkalmazottja. A Pannon Egyetem Mérnöki Karának egyetemi docenseként 2020-tól a Pannon Egyetem Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központban dolgozik Nagykanizsán, a Megújuló Energiák Kutatócsoport vezetője.

Aktívan vesz részt a tudományos közéletben: tagja Nemzeti Hidrogéntechnológiai Platformnak, valamint az MTA, Műszaki Tudományok Osztálya, Energetikai Tudományos Bizottságának, továbbá az Energiagazdálkodási Tudományos Egyesületnek.

Széleskörű hazai és nemzetközi kapcsolatrendszerének, valamint diplomáciai képességeinek köszönhetően az általa vezetett kutatócsoport folyamatosan növekszik, tagjainak tudományos előmenetele egyértelmű, a kutatócsoport tudományos- és projekt tevékenysége egyetemi szinten is kimagasló. 

Több szabadalom előkészítésében vett és vesz részt, melyek közül 6 hivatalosan is bejegyzésre került. Innovatív szemléletével, lendületével és lehengerlő munkabírásával folyamatos fejlődésre készteti a környezetét és a teljes nagykanizsai egyetemi közösséget is.

További sikeres munkát kívánunk!